by

Immersa en l’escriptura…

Porto dies immersa en l’escriptura… De fet, aviat farà un any que va sortir a la llum Un pòdium irrepetible i estem molt contentes de la bona acollida que està tenint. El llibre està agradant i aquesta és la millor notícia! Però no tot s’acaba aquí, perquè actualment estic endinsada en el procés creatiu de la segona part del llibre. Ja vaig pel setè capítol, i el més fascinant i meravellós de tot és que, tot i que tinc l’estructura general de com vull que sigui la història, sempre sorgeixen imprevistos i canvis d’última hora que em sorprenen gratament perquè, alguns, realment no me’ls esperava, ni tan sols me’ls imaginava!escriure-UPI2 Però aquesta és una de les grans màgies d’escriure, que la història et sorprengui i que els personatges també agafin cert protagonisme en la creació de la història i que decideixin, dins de la viabilitat possible, com volen actuar i cap a on volen anar. Ells també tenen dret a decidir! Evidentment que jo sempre tinc l’última paraula, perquè tinc la visió global de tota la història i sé com se sent cada personatge, i el que li espera, i cal vetllar per la integritat física i emocional de tothom, però m’agrada escoltar-los i considero que ells també hi tenen molt a dir. Com a mínim, m’agrada crear un entorn de comprensió on espuguin expressar i que les escenes no siguin del tot imposades.En fi, que la part creativa és la que més em fascina i estic absolutament bolcada en la història i gaudint d’una experiència única, perquè és ben cert que cada història és única. M’emociona adonar-me que ja estic al setè capítol i, creieu-me, la cosa s’està posant interessant… Voleu saber sobre quins esports he escrit fins ara?

Natació sincronitzada, windsurf, escalada, piragüisme d’aigües braves, equitació, bàsquet, patinatge artístic…
Tot i la novetat dels esports i de l’evolució de la història d’amor, haig de dir que aquest segon volum introdueix un valor especialment humà i educatiu envers les persones que, per diversos motius, tenen característiques diferents i em sento feliç d’integrar aquest col·lectiu social a la història.UPI2-CAP.2-DIB.-4

Anant a la part més pràctica, també em ve molt de gust compartir amb vosaltres una petita mostra d’esbós i dibuix acabat d’un dels dibuixos del capítol que tracta sobre el windsurf. Què us sembla, us agrada?

 

11-UPI-2-Cap-2-Dibuix-4

Pel que fa a la il·lustració, la Montse ja està il·lustrant el quart capítol i hem de dir que el llibre està quedant genial! Quines ganes de tenir-lo imprès a les mans, oi? Però temps al temps, cal gaudir de cada moment i de cada procés. Ara, toca crear! Us has de deixar, amics, tinc el cap ple d’idees que embogeixen per descriure un història, el cervell em bull i haig de donar forma a tots aquests conceptes i paraules.

Fins ben aviat, m’acomiado, l’escriptura em crida…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *