by

Educem Granollers 2019

Un any més, l’escola @educem_granollers ens va convidar el passat dijous 25 d’abril a compartir un matí amb els alumnes de 1r d’ESO que havien llegit Enamora’t, si t’hi atreveixes i amb els alumnes de 6è de primària que havien llegit “Un pòdium irrepetible” i “Un pòdium irrepetible 2”.

Per als alumnes de primer d’ESO els hi vam preparar un club de lectura amb preguntes sobre el llibre. Escoltar les seves idees va ser molt enriquidor, i també veure com la història els havia fet reflexionar sobre temes com les relacions amoroses, la dependència emocional, la resolució de conflictes, la fidelitat i altres qüestions de pes. És molt gratificant veure, de primera mà, que els lectors han aprofundit amb l’argument de la història i els ha permès plantejar-se coses importants.

Alguns fins i tot anaven més enllà aportant idees per la segona part del llibre amb idees brillants que mai no m’hagués pensat. Imaginació en tenen una bona estona, i això és fantàstic!

Amb els alumnes de 6è de primària, vam fer una xerrada tipus col·loqui sobre el procés d’escriure i d’il·lustrar un llibre. Els hi vam ensenyar la versió en Braille del llibre Un pòdium irrepetible 2 i els hi va encantar! Després, vam obrir el torn de preguntes per respondre les seves curiositats i inquietuds i vam acabar amb una ronda de signatures i dedicatòries.

També ens van fer un regal, la Jia Xin va dibuixar la coberta del llibre i a dins, com si fos un llibre, ens van posar unes dedicatòries genials, gràcies!

Tot plegat, un gran matí molt ben acompanyades amb els alumnes lectors de l’escola EDUCEM. És fantàstic veure com gaudeixen de la lectura i amb quin entusiasme parlen de la història i els personatges.

Versió Braille, coberta dels alumnes i llibre en paper, genial!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *