Blog
El somni de la Jana

El somni de la Jana

Somnis. Ganes d’aconseguir allò que realment desitges. Força per anar més enllà. Il·lusió per conèixer aquell indret desconegut, la Muntanya Sagrada, el lloc prohibit. Un lloc que, segons diuen, mai no hi podrà arribar ningú. Ho mana la tradició, ho dicten les normes del poble. La Jana, però, té la determinació necessària i les ganes d’aventurar-se i, per això, buscarà la manera d’aconseguir-ho, tot i que no serà gens fàcil. Les normes del poble mai no han permès que ningú pugi dalt d’aquella muntanya tan enigmàtica. Ningú mai no en parla, ningú no en sap res.

Algú sap què cal fer en aquests casos? Què ha de fer la Jana? Obeir les normes del poble i resignar-se com la resta d’habitants? O deixar-se portar pel seu sentir i complir el seu somni? Aquesta és la situació de la protagonista del llibre La Jana i el desig invisible, una història plena d’emoció i valentia, d’aventures, enigmes i incerteses.

Hi seguim treballant, amb moltes ganes i il·lusió, perquè també vosaltres pugueu endinsar-vos en aquesta història fantasiosa, però profunda i reflexiva al mateix temps. Somniar, somniar i volar més enllà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *