by

Escola Educem

La setmana passada vam anar a l’escola Educem de Granollers, concretament a la classe de sisè de primària. Els alumnes d’aquest curs havien llegit Un pòdium irrepetible com a llibre de lectura i ens havien preparat una entrevista. Va ser molt emocionant, quan vam arribar tots els nens estaven asseguts a la taula amb el llibre dret mirant cap a nosaltres, contents de rebre’ns! Feien molt de goig i estaven molt il·lusionats.

De seguida ens van començar a fer preguntes, primer a mi sobre el text i els meus hàbits de lectura i escriptura. També sobre la meva relació amb l’esport i amb l’alt rendiment, sobre els esports de risc, sobre perquè vaig estudiar filologia, sobre el procés de trobar una editorial que et publiqui un llibre… Moltes preguntes interessants! Després, es van dirigir a la Montse per parlar sobre il·lustració. Li van preguntar què dibuixava quan era petita, perquè es considera una il·lustradora autodidacta, les tècniques que utilitza per il·lustrar, amb què s’inspira, sobre el teixó que hi ha sempre al costat de la Martina a les il·lustracions d’Un pòdium irrepetible, com s’inspira per fer els paisatges, com ho fa per compaginar la feina amb la il·lustració… En fi, una pila de preguntes! Que vam respondre encantades.

Per acabar l’entrevista, van voler que els hi expliquéssim alguna cosa sobre la segona part del llibre, que sortirà just després de l’estiu. I com que estaven tant intrigats en saber sobre la continuació de la història, els hi vam avançar una mica d’informació. I van estar molt contents, i nosaltres també!

Per finalitzar, sorteig d’il·lustracions, signatura de llibres i intercanvi d’opinions amb els lectors, cosa que ens encanta!

Moltes gràcies, Educem, per la bona acollida i fins ben aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *