by

Escola Les Mèlies

Aquest any, l’escola Les Mèlies de Vilafant em va triar com a autora i cada classe va escollir un llibre meu per llegir. Quin honor! Educació infantil i cicle inicial van triar El planeta de l’alegria, cicle mitjà va triar El niño elegido i cicle superior va triar dos llibres, cinquè Un pòdium irrepetible i sisè En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu.

Un cop van haver llegit i treballat els llibres em van convidar per parlar una mica sobre el contingut de cada història, però sobretot volien que els parlés del procés d’escriure, de com aconseguir idees, de com estructurar i plantejar una narració… en fi, un petit taller d’escriptura. També, sobre la meva passió per escriure. Vaig anar a totes les classes, totes! Des dels més petitons de l’escola, P3, P4 i P5, fins a sisè.

Vaig tenir el plaer de compartir amb tots els alumnes de l’escola la meva experiència en el món de la lectura i l’escriptura i quin és el meu mètode per escriure històries. També vaig gaudir responent totes les preguntes que em van fer, i és que m’encanta la curiositat que tenen els nens, ho volien saber tot! Sempre és gratificant compartir moments tan especials amb els lectors i haig de dir que els dos dies que vaig passar a Les Mèlies van ser molt enriquidors, vaig aprendre molt i m’ho vaig passar molt bé.
A tots vosaltres, gràcies, gràcies, gràcies! I fins ben aviat!
I també gràcies per aquest regal i per aquesta dedicatòria tan bonica:
Pròxima parada, escola Educem de Granollers a finals de maig, cap allà anem a compartir grans moments amb els lectors del llibre juvenil Un pòdium irrepetible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *