by

Escola Les Mèlies

El mes passat vam anar a l’escola Les Mèlies, de Vilafant, a parlar del llibre Un pòdium irrepetible amb els nens i nenes de cinquè de primària. Van estar llegint el llibre al llarg del tercer trimestre i segons ens van dir els hi va agradar molt, cosa que ens alegra! Tenien ganes de fer-nos moltes preguntes i nosaltres encantades de respondre-les, però… va resultar que amb una hora i mitja no en vam tenir prou! Per tant, vam fer un petit vídeo responent les preguntes que no vam poder respondre a l’escola. El trobareu al final d’aquest escrit.

Ens va agradar molt compartir la tarda amb ells i contrastar impressions sobre la història, els esports, els valors i l’amor. Estar en contacte amb els lectors és un regal molt preat que tant la Montse com jo valorem d’allò més. Gràcies per explicar-nos tantes coses, per compartir les vostres idees i per mostrar-vos tan interessats en la continuació de la història! Sí, Un pòdium irrepetible continua!

Aquí us deixo l’enllaç de l’entrada al blog de l’escola, el vídeo que van fer ells i, a sota, el vídeo de les respostes que faltaven.

http://blocs.xtec.cat/ceiplesmelies/2016/06/02/5e-rep-la-visita-de-l-escriptora-i-la-il%c2%b7lustradora-del-llibre-un-podium-irrepetible/

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *