Futbol i valors

En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu és una història que parla de futbol, però també de valors. Qualitats com el fair play, l’esportivitat, la cooperació, la diversió, el fet de no guanyar a qualsevol preu, la resolució de conflictes a través del diàleg… són conceptes presents a la història. De fet, el futbol no és més que l’excusa perfecta per parlar d’actituds i de valors a través d’un llenguatge planer i d’una trama senzilla per tal que sigui fàcil d’entendre.

En Nicolau, el gran protagonista d’aquesta història, té un somni: arriba a jugar al primer equip de l’Espanyol. Cada nit somia que és capaç de fer cent tocs seguits amb la pilota i que de gran aconseguirà ser jugador professional, i així, amb aquests pensaments, s’adorm feliç.

cap1_7

Podeu llegir la ressenya completa a: http://editorialgregal.blogspot.com.es/2016/07/ara-que-ja-ha-arribat-lestiu-es-un-bon.html

Trobareu més informació del llibre a: http://terracel.cat/gregal/fitxa_producte.asp?id_prod=90&id_cat=25

Leave a Reply