Un pòdium irrepetible 2

Seguim treballant amb la continuació del llibre juvenil Un pòdium irrepetible, ja queda ben poquet per acabar la història, tot i que després hi haurà feinada de revisar, revisar i revisar. Sempre hi ha moltes hores de revisió i de tornar a llegir el text una vegada rere l’altra per corregir incoherències, errades, treure parts del text que no són necessàries, en definitiva, polir i millorar. Però aquest cop, hi ha feina extra, perquè la història d’amor m’està resultant contradictòria en certs aspectes i m’està fent suar. No perquè no tingui clar com han d’actuar els personatges, sinó perquè els seus sentiments m’estan fent ballar. Ja se sap que l’adolescència és una etapa de la vida on sorgeixen molts dubtes i on la contradicció i la inseguretat poden prendre força, i és normal que així sigui, i així és. Però hi posarem remei!

I com que no us puc explicar més coses sobre aquesta nova història, us deixo una il·lustració de la primera part d’Un pòdium irrepetible, concretament del primer capítol que parla sobre l’alpinisme. Mireu quins paisatges més bonics, si encara no heu llegit la història, no espereu més!

Podeu comprar el llibre a: http://terracel.cat/gregal/fitxa_producte.asp?id_prod=68&id_cat=25

capitol_1_3

 

 

Leave a Reply