Text acabat!

Estic molt contenta, molt! Sabeu aquella sensació d’acabar un projecte gran, de creuar la línia d’una regata dura, difícil? Doncs així és com em sento jo després d’haver acabat d’escriure tota la història de la segona part del llibre juvenil “Un pòdium irrepetible”, és una sensació única! Són moments d’aquells que fan il·lusió que, després de tant d’esforç i hores dedicades, et fan sentir bé. Així doncs, el text ja està acabat, 10 capítols plens d’aventura, esports, amor i diversió!
Ara m’endinso en una nova etapa, avui mateix començo la mà d’obra, pic i pala: rellegir, revisar, corregir, tornar a llegir, tornar a revisar… i així fins a deixar-lo ben polidet, però la part creativa, la que més m’agrada, ja està finalitzada!
Per altra banda, la Montse ja està il·lustrant el setè capítol, ens acostem a la recta final!foto-montj

Leave a Reply