Escola RCDE Costa Brava

El dilluns a la tarda vam tenir el plaer d’anar a veure els nens de l’escola de futbol RCDE Costa Brava, a Mont-ras, per presentar el llibre d’en Nicolau. Va ser una trobada molt casolana, càlida i propera i ens ho vam passar molt bé compartint la tarda amb tots els petits grans futbolistes de l’escola!

Els hi vam explicar com va sorgir la idea de fer aquest llibre, què pretén i quins valors vols transmetre, valors com el fair-play, l’esportivitat, la cooperació, l’amistat, la diversió, la gestió de conflictes, el respecte cap als companys que tenen opinions contràries… i tot això en un context futbolístic, però en el llibre no només hi apareix l’esport i els valors! També està farcit d’aventura i hi ha una història d’amor…

La Montse va explicar com il·lustra, les tècniques que utilitza i, després, vam aprofitar per explicar que, tot i que jo faig el text i la Montse fa les il·lustracions, som un equip i cooperem durant tot el procés. A continuació, torn de preguntes i, per finalitzar, vam sortejar un dibuix (il·lustrat per la Montse) que hi ha dins del llibre on surten tots els membres de l’equip al vestidor. Aquí teniu el gran guanyador, enhorabona!

Per últim, sessió de dedicatòries del llibre i intercanvi d’impressions amb tots els nens, parlar amb ells ens encanta!

Des d’aquí, aprofitem per donar les gràcies a tots els assistents per dedicar-nos la tarda i moltíssimes gràcies al Diego per tanta amabilitat i per donar-nos l’oportunitat de compartir una estona amb els futbolistes de l’escola, gràcies, gràcies, gràcies!

Presentació llibre “En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu”

 

Leave a Reply