Llibre acabat

Venim amb notícies fresques, després de mesos i mesos de feina, ens fa molta il·lusió informar-vos que les il·lustracions de la segona part del llibre juvenil Un pòdium irrepetible ja estan del tot acabades, unes setanta il·lustracions dividides en deu capítols! Així doncs, la part creativa, tant del text com de les il·lustracions, ja està finalitzada i ara caldrà que l’editorial faci les revisions oportunes, maquetar, afinar la coberta, el títol… La previsió és que el llibre surti just després de Sant Jordi, però com que encara falta una mica, us avancem els esports d’aquest nou llibre: natació sincronitzada, windsurf, escalada, piragüisme, equitació, bàsquet en cadira de rodes, patinatge, tennis, esquí de fons i aikido.

I com que estem en plena temporada d’esquí i la neu abunda al Pirineu, ens ve molt de gust compartir amb tots vosaltres aquesta il·lustració del novè capítol!

Leave a Reply