L’hora del conte

El dissabte passat vam tenir el plaer d’anar a la biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres a explicar el conte del Nicolau durant l’hora del conte.

Va ser un acte diferent al que estem acostumades, perquè normalment parlem sobre el contingut del llibre, sobre el procés d’escriure’l i d’il·lustrar-lo i sobre com va sorgir la idea d’escriure un llibre de futbol per a nens. Tot i així, vam gaudir molt explicant el conte als nens de la biblioteca i va ser una experiència fantàstica que segur que repetirem!

Després d’explicar el conte, vam fer un sorteig de dues il·lustracions del llibre i els nens van tenir l’oportunitat de pintar una il·lustració d’en Nicolau de manera lliure i voluntària, i van gaudir d’allò més!

Moltes gràcies a la biblioteca i a la gent de Sant Andreu de Llavaneres per tan bona acollida, esperem tornar al vostre poble ben aviat!

 

Leave a Reply