Juvenils

 

coberta_pòdium_irrepetible

La Martina i l’Èric fan un treball sobre els valors de l’esport, però no amb bibliografia i teoria, sinó amb experiències reals. Provaran diversos esports de la mà d’atletes professionals i aprendran que els valors propis dels esportistes d’alt nivell com: fixar-se uns objectius, fer una bona preparació, lluitar fins al final, tenir una ment forta, voluntat, esperit de superació, confiança en un mateix, etc. Són característiques pròpies dels grans esportistes, però també són aplicables a la vida diària de les persones que no es dediquen a l’esport. Aquesta història narra la realitat dels esportistes, però també una història d’amor totalment inesperada que no ens deixarà indiferents. L’amor i l’esport, doncs, es fusionaran en un pòdium que serà, francament, irrepetible.

COMPRAR “UN PÒDIUM IRREPETIBLE”

 

COBERTA En Nicolau blan-i-blau i el seu amic QuituEn Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu narra la història d’en Nicolau, un nen apassionat del futbol. El seu gran somni és jugar, algun dia, al primer equip de l’Espanyol i esdeve
nir així un jugador professional. Però això encara li queda ben lluny i, mentrestant, entrena i juga amb l’equip base amb il·lusió.
En Nicolau no només jugarà a futbol, sinó que viurà una sèrie d’aventures inesperades i farà, també, un nou amic: en Quitu. Vols saber qui és en Quitu? Doncs, apa, no esperis més, obre el llibre i comença a llegir! De passada, aprendràs la història del club i descobriràs els valors de ser periquito.

COMPRAR “EN NICOLAU BLANC-I-BLAU

 

Nicolás blanquiazul y su amigo Quitu narra la historia de Nicolás, un niño apasionado del fútbol. Su gran sueño es jugar, algún día, en el primer equipo del Espanyol y llegar a ser, así, un jugador profesional. Pero esto todavía le queda muy lejos y, mientras tanto, entrena y juega con el equipo base con mucha ilusión.

Nicolás no solo jugará al fútbol, sino que vivirá una serie de aventuras inesperadas y hará, también, un nuevo amigo: Quitu. ¿Quieres saber quién es Quitu? No esperes más, abre el libro y empieza a leer. Además, aprenderás la historia del club y descubrirás los valores de ser periquito.

COMPRAR NICOLÁS BLANQUIAZUL