by

La Gralla

El divendres passat vam tenir el plaer de presentar La Jana i el desig invisible a la llibreria La Gralla de Granollers. L’acte el va presentar el nostre amic Jordi Sanuy, un crac.

Vam parlar del llibre, però també vam riure molt! Els assistents ens van sorprendre amb anècdotes com la de l’Adriana, una nena que s’havia llegit Un pòdium irrepetible i ens va voler conèixer i explicar-nos que havia fet un treball sobre el llibre perquè li havia agradat molt.

Anècdotes com la de la Mertixell que li agrada molt escriure i dibuixar i volia saber com ho fèiem i si li podiem donar algun consell.

També vam respondre preguntes curioses i interessants i vam rebre elogis que sempre fan il·lusió i motiven a seguir escrivint.

La Montse va preparar il·lustracions i punts de llibre per obsequiar. I Giotto va proporcionar material per regalar als assistents. Ningú no se’n va anar amb les mans buides!

Gràcies a tots per haver dedicat el vostre temps a escoltar les nostres aventures amb els llibres i per haver-nos fet passar tan bona estona. Ja sabeu que les hores de creació solitàries tenen molt de sentit amb comentaris i opinions com les que ens vau compartir divendres a la presentació. Gràcies, gràcies, gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *