by

La Jana i el desig invisible

Ja el tenim aquí, La Jana i el desig invisible ja està a les llibreries! Estic molt contenta, és un llibre que em fa especial il·lusió perquè és una història que fa volar la imaginació i que transporta a mons irreals i fantasiosos, i això em fascina! És el tipus de llibre que m’agradava llegir quan era petita. És una història que vaig escriure ja fa temps i que parla de la determinació per aconseguir allò que realment un vol, més enllà de les dificultats. La Jana és una nena decidida, valenta, segura d’ella mateixa, però això no vol dir que el seu camí sigui fàcil. Vol aconseguir pujar dalt de la Muntanya Sagrada, fet que tothom considera impossible. La gent del poble es mostra resignada, les normes impedeixen pujar-hi i no cal parlar-ne més, però la Jana ho veu diferent. El que més m’agrada de la Jana és aquesta manera particular de veure les coses, de qüestionar-les. M’agrada que sigui ella, sense influències, sense complexes, sense pensar què diran els altres. Decideix seguir el seu impuls, allò que internament la guia, i és gràcies a aquesta manera de ser i de fer que s’aventurarà a perseguir el seu somni.


SINOPSI:

La Jana està decidida a descobrir l’enigmàtica història de la Muntanya Sagrada. Per aconseguir-ho, haurà de trencar la tradició i les normes imposades per la Brixa, una dona plena de poder i de saviesa que fa molt temps va crear una llegenda per protegir la muntanya i el secret que amaga, el de l’aigua il·luminada. 

Per revelar aquest gran misteri i alliberar els habitants del poble de les imposicions de la Brixa, la Jana haurà d’aventurar-s’hi tota sola. Això sí, tindrà l’ajuda de la Milsa, una granota invisible que li donarà la força, el coratge i la valentia necessàries per fer possible el seu somni. 

I tu, acompanyaràs la Jana en la seva aventura? 

Si teniu ganes de llegir aquesta història plena de fantasia i aventura, podeu comprar el llibre a l’Editorial Gregal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *