Llibres


This image has an empty alt attribute; its file name is LA-JANA-I-EL-DESIG-INVISIBLE-702x1024.jpg

 

La Jana i el desig invisible

(Maig de 2019) – Editorial Gregal

La Jana està decidida a descobrir l’enig- màtica història de la Muntanya Sagrada. Per aconseguir-ho, haurà de trencar la tradició i les normes imposades per la Brixa, una dona plena de poder i de saviesa que fa molt temps va crear una llegenda per protegir la muntanya i el secret que amaga, el de l’aigua il·luminada. 

Per revelar aquest gran misteri i alliberar els habitants del poble de les imposicions de la Brixa, la Jana haurà d’aventurar-s’hi tota sola. Això sí, tindrà l’ajuda de la Milsa, una granota invisible que li donarà la força, el coratge i la valentia necessàries per fer possible el seu somni. 

I tu, acompanyaràs la Jana en la seva aventura? 

COMPRAR La Jana i el desig invisible

*

 

Enamora’t, si t’hi atreveixes

(Febrer de 2018) – Editorial Gregal

La Bibiana s’enamora bojament d’en Lluc, però és la primera vegada que experimenta aquest sentiment i no sap com afrontar-lo. Amb l’ajuda de la seva amiga Mariona, descobrirà els primers passos de l’amor, tot i que un seguit de situacions inesperades faran que la relació amb en Lluc es compliqui, sobretot després que aquest mantingui una apassionada aventura d’estiu amb una tercera protagonista, la Júlia.

La història narra el primer amor de l’adolescència, un amor passional difícil de racionalitzar.

COMPRAR Enamora’t, si t’hi atreveixes

 

*

 

Un pòdium irrepetible 2

(Novembre de 2017) – Editorial Gregal

L’Èric i la Martina decideixen continuar el treball sobre els valors de l’esport. Provaran noves disciplines i aprendran valors com ara: el compromís, la gestió dels imprevistos, el creure en un mateix, l’acceptació de  la realitat, el respecte, el joc net… A més, aquest cop també tindran l’oportunitat de conèixer esportistes amb discapacitat. Aquesta experiència serà tan enriquidora que decidiran incloure l’esport adaptat en el treball. Més enllà d’això, la història estarà enllaçada per l’amor entre els dos protagonistes, un amor profund que tindrà episodis complicats. Per superar les dificultats amoroses, hauran de posar en pràctica els valors apresos al llarg de la història.

COMPRAR “UN PÒDIUM IRREPETIBLE 2”

 

*

 

Un pòdium irrepetible

(Març de 2015) – Editorial Gregal

La Martina i l’Èric fan un treball sobre els valors de l’esport, però no amb bibliografia i teoria, sinó amb experiències reals. Provaran diversos esports de la mà d’atletes professionals i aprendran que els valors propis dels esportistes d’alt nivell com: fixar-se uns objectius, fer una bona preparació, lluitar fins al final, tenir una ment forta, voluntat, esperit de superació, confiança en un mateix, etc. Són característiques pròpies dels grans esportistes, però també són aplicables a la vida diària de les persones que no es dediquen a l’esport. Aquesta història narra la realitat dels esportistes, però també una història d’amor totalment inesperada que no ens deixarà indiferents. L’amor i l’esport, doncs, es fusionaran en un pòdium que serà, francament, irrepetible.

COMPRAR “UN PÒDIUM IRREPETIBLE”

 

 

*

 

COBERTA En Nicolau blan-i-blau i el seu amic Quitu

En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu

(2016) – Editorial Gregal

En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu narra la història d’en Nicolau, un nen apassionat del futbol. El seu gran somni és jugar, algun dia, al primer equip de l’Espanyol i esdeve
nir així un jugador professional. Però això encara li queda ben lluny i, mentrestant, entrena i juga amb l’equip base amb il·lusió.
En Nicolau no només jugarà a futbol, sinó que viurà una sèrie d’aventures inesperades i farà, també, un nou amic: en Quitu. Vols saber qui és en Quitu? Doncs, apa, no esperis més, obre el llibre i comença a llegir! De passada, aprendràs la història del club i descobriràs els valors de ser periquito.

Llibre traduït al castellà i al xinès.

COMPRAR “EN NICOLAU BLANC-I-BLAU

COMPRAR NICOLÁS BLANQUIAZUL

 

*