Contes

cover_girl_monkey_panda

The Girl, the Monkey and the Panda is a funny story about the values of friendship. The protagonists are a little girl, a monkey and a panda. They have a series of experiences in which they have to consider each other’s opinions, learn to respect each other, communicate and cooperate in order to make their life together more enjoyable. The story also raises the point that physical appearances do not matter in true friendships.

*

cover_lowFlanna was a giraffe and she lived in the African savannah. She was always bored, because she had nothing better to do under the sun than spend her days eating and sleeping. One fine day she came to realize that there was something missing from her life. She thought about what she liked to do most and, as she loved dancing, she decided she wanted to become the best dancer in the world.

*

portada_gracies_CASTEl cuento Gracias, ¡mamá! explica, de una manera amena, la importancia de la lactancia y la experiencia de un recién nacido que tiene todo el apoyo, dedicación y entrega de su madre. La complicidad del bebé con su mamá en los momentos de lactancia serán relevantes y le darán la seguridad y la confianza necesaria para afrontar los siguientes pasos de su vida.

*

portada_planeta

El planeta de l’alegria és un conte que explica la riquesa de la diversitat de races, de països i de cultura que hi ha en el món actual. La història transcorre en un entorn de planetes de diferents colors on els nens del planeta de l’alegria demostraran que allà on hi ha més colors, més diversitat, hi ha també més felicitat i més alegria.

*

portada_viatge_CAT1L’Arlan és un nen ple d’il•lusió. El seu gran desig és anar a la Lluna, però no sap com fer-ho. Per això demana ajuda a la seva mare, a la seva germana, al seu avi i, finalment, al Lin, que és el seu amic imaginari. Aconseguirà fer un viatge galàctic, aconseguirà trepitjar la Lluna, però no de la manera que ell espera. Tot i així, aprendrà que els desitjos són màgics, són macos i que, a més a més, ens omplen d’alegria, d’esperança i de vida.

*

Portada-Ruslan-Iris-y-Kaiona-CAST

Tres niños de las estrellas, se aventurarán a bajar a la Tierra para transmitir su mensaje de amor. Antes tendrán que escoger unos padres y mover los hilos necesarios para que estos inicien un diálogo con el universo y escuchen la voz de la naturaleza.