Me

M’agrada aprendre. Des de ben petita he tingut dues clares passions. Per una banda, llegir –i també escriure– em permetia evadir-me en mons fantasiosos plens d’aventura i emoció. Per l’altra, entrenar i competir em permetia desafiar-me constantment i tenir sensacions físiques que em van atrapar des del primer moment. L’esport em va portar a viatjar i competir pel món i a esdevenir esportista d’alt nivell. Experiències de vida que t’ensenyen i et fan créixer com a persona. Satisfent allò que més m’agradava, vaig estudiar INEF i vaig estudiar filologia.

Amb els anys, l’escriptura va anar agafant protagonisme i vaig publicar el meu primer llibre l’any 2006. Allò va ser l’inici d’una aventura literària que segueix viva i que encara té recorregut. Escriure és un mon infinit que mai no s’acaba, és prendre decisions constantment, és crear, és aprendre, i això m’agrada. M’agrada escriure, m’agrada llegir i m’agrada fer esport, i encara que ja no competeixo segueixo practicant, perquè l’esport, igual que els llibres, formen part de mi.

Combino els llibres i l’esport amb la docència, una passió-professió-vocació que em motiva perquè és humana i perquè et permet crear, innovar i aprendre constantment. M”agrada estar amb els nens, m’agrada aprendre.