Blog
Nous llibres en procés!

Nous llibres en procés!

L’estiu és el moment perfecte per seguir escrivint noves històries! Actualment estic engrescada i embalada amb la tercera part del llibre Un pòdium irrepetible, cosa que mai no m’hagués imaginat! Al principi em va costar agafar el ritme, perquè no veia clar com enfocar aquesta nova història, però un cop ben assentades les bases i l’estructura, estic realment sorpresa de com està avançant. Ja he acabat d’escriure el quart capítol dels deu que tinc previstos i, entre els esports nous i l’evolució de la història d’amor, estic gaudint d’allò més. Com us podeu imaginar, la Montse (il·lustradora) i jo sempre ens trobem en fases diferents del procés d’elaborar un llibre, vull dir que ella sempre il·lustra la història que ja he acabat d’escriure i, per tant, jo sempre vaig davant d’ella. Això sabeu que vol dir? Doncs que mentre jo estic entusiasmada escrivint Un pòdium irrepetible 3, ella està il·lustrant una història que vaig acabar d’escriure ja fa un temps. Es tracta de La Jana i el desig invisible, un llibre per a nens a partir de 7 anys (encara que això sempre depèn de la maduresa lectora de cada persona) que explica la història d’una nena, la Jana, que somia en pujar dalt d’una muntanya sagrada, una muntanya prohibida, una muntanya on no hi ha pujat mai ningú. Es una història d’aventures i fantasia que parla de la determinació i de com deixar-se guiar pel propi sentir i pels senyals que ens trobem a l’hora de prendre decisions, a l’hora de perseguir els nostres somnis. Tot i que tenim confirmació de què l’obra es publicarà, encara no tenim cap data exacta. La Montse ja té dos capítols il·lustrats i, de moment, ens fa molta il·lusió compartir amb tots vosaltres una il·lustració d’aquest nou llibre on hi surt la Jana i les seves amigues al bosc mentre planegen la manera d’aconseguir aquest somni. I fins aquí podem explicar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *