Blog
Sant Jordi 2018

Sant Jordi 2018

Ahir va ser un gran dia pels que ens agrada llegir i escriure, un dia que miressis on miressis hi veies llibres pertot arreu!  Com a lectora, estar envoltada de llibres em fa sentir com a casa. Com a escriptora, poder compartir una estona amb els lectors i posar’ls-hi cara resulta molt emocionant, sobretot perquè el procés d’escriure un llibre és francament solitari.

El dia d’ahir va començar amb una entrevista en directe al bell mig de la Rambla de Figueres per parlar del llibre Enamora’t, si t’hi atreveixes! Podeu escoltar l’entrevista a:

Quin-matí-especial-sant-jordi-2018

A continuació, vaig estar signant llibres a la parada de Llibres Low Cost (Figueres) i compartint una estona de signatures amb la Mercè Cuartiella i amb el Joan Manuel Soldevilla. Curiosament, la Mercè em va entrevistar l’any 2006 a Canal Nord TV quan va sortir publicat el meu primer llibre: En Ruslan, l’Iris i la Kaiona baixen a la Terra, i és una entrevista que recordo amb especial estima.

 

Al migdia, però, ja vaig anar cap a Granollers per trobar-me amb la Montse (il·lustradora) on ens esperava una tarda ben intensa. A primera hora de la tarda vam estar a la Llibreria Buñuel. Després, ens vam desplaçar fins a la parada de l’Abacus on vam poder gaudir d’una taula per nosaltres soles amb tots els nostres llibres.

Fins ben passades les 5 de la tarda va ser força tranquil, anàvem signant, però amb qualitat i sense pressa, però a mesura que anava passant la tarda, cada vegada venia més i més gent! Va ser, realment, una gran tarda! Va venir molta molta gent a buscar Un pòdium irrepetible 2, la continuació d’Un pòdium irrepetibleAltres persones que no havien llegit la primera part, s’emportaven els dos llibres d’una tirada, il·lusioants! Molts nens i nenes es van entusiasmar amb la història del Nicolau, i encara més quan l’Àlex Dominguez, porter de l’Espanyol, també els hi signava el llibre i es feien una foto amb ell. Quin goig veure tanta il·lusió a les cares dels més petits. Gràcies, Àlex, per acompanyar-nos!

I un dels llibres que més èxit va tenir i que es va esgotar, va ser Enamora’t, si t’hi atreveixes, una història d’amor que va entusiasmar a joves i grans.

Gràcies a tots els que vau mostrar el vostre interès, als que ens vau dedicar el vostre temps, als que us emocionàveu en tenir el llibre signat, als que ens vau explicar la vostra experiència llegint els nostres llibres, als representants de les escoles que us vau acostar per conèixer millor els llibres i a nosaltres, a tots els que vau fer que la tarda fos tan fantàstica i enriquidora, a tots gràcies per ser-hi!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *