by

Segona edició

Un pòdium irrepetible explica la història de l’Èric i la Martina, dos nens que fan un treball sobre els valors de l’esport. En lloc de fer-lo a través de la teoria, el faran a través de la pràctica i, per tant, aniran a conèixer els especialistes de cada disciplina i aprendran provant i practicant. Els esports que hi surten son l’alpinisme, la vela oceànica, el córrer per la muntanya, el surf d’estel, el triatló, la bicicleta de muntanya, la natació en aigües obertes, el surf de rem, el corfbol i el voleibol de platja.

El llibre va tenir tan bona acollida que vam fer la segona part on hi vam incloure, també, l’esport adaptat i esportistes amb alguna discapacitat com l’autisme, la paràlisis cerebral o la ceguera. En aquesta continuació de la història, els esports son la natació sincronitzada, el windsurf, l’escalada, el piragüisme, l’equitació, el bàsquet en cadira de rodes, el patinatge artístic, el tennis, l’esquí de fons i l’aikido.

Aquest llibre també va agradar i, finalment, ens vam decidir a fer la tercera i última part. Un pòdium irrepetible 3 està del tot escrit i la Montse l’està il·lustrant. Aquest llibre és l’evolució i la culminació dels dos primers. La història dona un gir inesperat tant pel que fa al planteig dels esports com pel que fa a la història d’amor. Passa a l’estiu, un cop acabat el curs escolar, i a l’estiu sempre passen coses. Us agradarà!

I aquesta aventura dels pòdiums que va començar fa uns anys amb una única història ha anat creixent, els exemplars s’han esgotat i l’editorial ja ha publicat la segona edició! Fet que ens fa especialment il·lusió, perquè vol dir que la història i el llibre han funcionat.

Gràcies a l’editorial Gregal, a les escoles que l’han triat com a llibre de lectura per treballar valors i a tots els lectors per fer-ho possible. A tots i a totes, gràcies, gràcies, gràcies. Seguirem creant històries!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *