by

Un pòdium irrepetible 2

Ara sí, ja tenim la coberta del nostre nou llibre! La història de l’Èric i la Martina continua…

L’Èric i la Martina decidiran continuar el treball sobre els valors de l’esport. Provaran noves disciplines i aprendran valors com ara: el compromís, la gestió dels imprevistos, el creure en un mateix, l’acceptació de la realitat, el respecte, el joc net… A més, aquest cop també tindran l’oportunitat de conèixer esportistes amb discapacitat, i aquesta experiència serà tan enriquidora que decidiran incloure l’esport adaptat en el treball. Més enllà d’això, la història estarà enllaçada per l’amor entre els dos protagonistes, un amor profund que tindrà episodis complicats. Per superar les dificultats amoroses, hauran de posar en pràctica els valors apresos al llarg de la història.

Les disciplines esportives que els protagonistes coneixeran al llarg d’aquesta nova història seran: la natació sincronitzada, el windsurf, l’escalada, el piragüisme, l’equitació, el bàsquet amb cadira de rodes, el patinatge artístic, el tennis, l’esquí de fons i l’aikido.

Estigueu atents, perquè ben aviat us informarem de la data de llançament del llibre i de les primeres presentacions, quines ganes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *